Δεντροφύτευση και καθαρισμός στο πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου

 
Δεντροφύτευση και καθαρισμό στο πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου πραγματοποιεί την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 στις 10:30π.μ. ο Δήμος Παύλου Μελά και πιο συγκεκριμένα η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου.


Δεντροφύτευση και καθαρισμός στο πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Παύλου Μελά

 
Στους ρυθμούς του καρναβαλιού κινείται ο Δήμος Παύλου Μελά, καθώς οι αποκριάτικες εκδηλώσεις ετοιμάστηκαν με πολύ κέφι, μεράκι και ιδιαίτερα εορταστική διάθεση. Πιο συγκεκριμένα, στις 18, 19, 20 Φεβρουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στις δύο δανειστικές βιβλιοθήκες του Δήμου Παύλου Μελά και το Σάββατο 21, Κυριακή 22 και Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015 σε εξωτερικούς χώρους των τριών Δημοτικών Ενοτήτων.
 

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Παύλου Μελά

Πολίχνη | Εστία ρύπανσης το πρώην εργοστάσιο του Χίτζου

 
Στην προσπάθεια να επιλυθούν χρόνια περιβαλλοντικά προβλήματα που αποτελούν "πληγή" τόσο για τον αστικό χώρο όσο και για τη δημόσια υγεία, η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου Παύλου Μελά απέστειλε το υπ' αριθμ. πρωτ. 4997/03-02-2015 έγγραφο - διαμαρτυρία στην Alpha Bank που φέρεται κάτοχος του πρώην εργοστασίου του Χίτζου Πολίχνη | Εστία ρύπανσης το πρώην εργοστάσιο του Χίτζου