Ξεκινάει η κατασκευή του κόμβου της Λαγκαδά (Σταυρούπολη). Από Δευτέρα οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» για τη κατασκευή του κόμβου Λαγκαδά της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης (περιοχή αερογέφυρας Σταυρούπολης), από την Δευτέρα 29-09-2014 και για διάρκεια 12 μηνών πρόκειται να εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΞεκινάει η κατασκευή του κόμβου της Λαγκαδά (Σταυρούπολη). Από Δευτέρα οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Πολίχνη | Το πυρηνικό καταφύγιο της Θεσσαλονίκης

 
Για άλλους τα πυρηνικά καταφύγια είναι συνυφασμένα με απόρρητα μυστικά, με το κλίμα φόβου του Ψυχρού Πολέμου και ιστορίες μεταξύ μύθου και πραγματικότητας, για άλλους αποτελούν και σήμερα στοιχεία ενός αναγκαίου συστήματος θωράκισης από πυρηνική απειλή και για όσους ζουν κοντά σε πυρηνικά εργοστάσια, είναι μέρος της καθημερινότητάς τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠολίχνη | Το πυρηνικό καταφύγιο της Θεσσαλονίκης

3ο Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά

 
Το 3ο Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ξεκινάει σε όλη την Ελλάδα. Το Φεστιβάλ έρχεται στη Θεσσαλονίκη το 3ήμερο 3-4-5 Οκτώβρη, στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά. Συζητήσεις, συναυλίες, εκθέσεις και μία σειρά από δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν σε έναν από τους τελευταίους ελεύθερους χώρους της πόλης. Μία γιορτή δημοκρατίας και αλληλεγγύης, μία γιορτή δημιουργίας ενάντια στα κυρίαρχα πρότυπα του ανταγωνισμού που αντιλαμβάνονται τον πολιτισμό ως εμπόρευμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ3ο Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά

«Πάγωμα» των δημοτικών τελών φέρνει η κρίση στον Δήμο Παύλου Μελά

 
Παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχονται και οι ίδιοι οι δημοτικοί προϋπολογισμοί, εξαιτίας των δραστικών περικοπών των κρατικών επιχορηγήσεων προς τους ΟΤΑ, οι δήμαρχοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να μη μετακυλίσουν το βάρος στους πολίτες, συναισθανόμενοι τη δεινή οικονομική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει πολλά νοικοκυριά.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ«Πάγωμα» των δημοτικών τελών φέρνει η κρίση στον Δήμο Παύλου Μελά

Δήμος Παύλου Μελά και Άρσις: Τραγουδάμε με το Γιάννη Χαρούλη και γεμίζουμε τα ράφια των Κοινωνικών Παντοπωλείων

 
Η ΑΡΣΙΣ, Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων θα βρίσκεται σήμερα Δευτέρα 22/9 στo Θέατρο Δάσους, στις 9.30 το βράδυ, για να απολαύσει το Γ. Χαρούλη και να συλλέξει τρόφιμα μακράς διάρκειας, σχολικά και είδη καθημερινής χρήσης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Δομή παροχής συσσιτίου που διατηρεί η ΑΡΣΙΣ στους Δήμους Θεσσαλονίκης και Παύλου Μελά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δήμος Παύλου Μελά και Άρσις: Τραγουδάμε με το Γιάννη Χαρούλη και γεμίζουμε τα ράφια των Κοινωνικών Παντοπωλείων

Δήμος Παύλου Μελά | Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου για Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου

 
Το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών θεμάτων σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά πρόκειται να λειτουργήσει κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Σκοπός του προγράμματος είναι η δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων λόγω δύσκολων οικονομικών συνθηκών δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΔήμος Παύλου Μελά | Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου για Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου

Δήμος Παύλου Μελά | Διαδημοτική Συστράτευση για τα σκουπίδια



Με τη βοήθεια των όμορων Δήμων αντιμετωπίζεται προσωρινά το ζήτημα της καθαριότητας στο Δήμο Παύλου Μελά. Οι γειτονικοί Δήμοι Κορδελιού Ευόσμου και Αμπελοκήπων-Μενεμένης ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του νέου Δημάρχου Παύλου Μελά κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δήμος Παύλου Μελά | Διαδημοτική Συστράτευση για τα σκουπίδια

Κέντρο δια βίου μάθησης | Παρασκευή 19/9/2014 καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων

 
Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ) του Δήμου Παύλου Μελά μετά από το μεγάλο αριθμό αιτήσεων που έχει δεχτεί, ορίζεικαταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα υλοποιήσει στα πλαίσια της λειτουργίας του, την Παρασκευή 19/9/2014 και ώρα 13:00.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΚέντρο δια βίου μάθησης | Παρασκευή 19/9/2014 καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων

Μέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Δήμο Παύλου Μελά

 
Μέσα σε κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Δήμο Παύλου Μελά τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014. Ο απερχόμενος Δήμαρχος, κ. Διαμαντής Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε το νέο Δήμαρχο κ. Δημήτριο Δεμουρτζίδη και τον ενημέρωσε για τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο Παύλου Μελά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Δήμο Παύλου Μελά

Θερμαϊκός Θέρμης- ΓΣ Ηλιούπολης 0-0 (vid)

 
Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση μεταξύ του Θερμαϊκού Θέρμης και του ΓΣ Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θερμαϊκός Θέρμης- ΓΣ Ηλιούπολης 0-0 (vid)

Χιτσκοκικό… φινάλε στην Πολίχνη!

 
Ότι δεν έγινε στα ενενήντα λεπτά της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, πραγματοποιήθηκε στην παράταση, εκεί όπου ο Φοίνικας Πολίχνης επικράτησε με 3-2 της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου, η οποία στον έξτρα χρόνο είχε δύο αποβολές παικτών. Στον κανονικό χρόνο του παιχνιδιού, η ομάδα του Διονύση Χασιώτη είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε αρκετές καλές φάσεις, με τους «κίτρινους» όμως να είναι ιδιαίτερα «μαχητικοί» και επιχειρούν στην κόντρα να πετύχουν κάποιο τέρμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χιτσκοκικό… φινάλε στην Πολίχνη!

Οι Kronos Quartet στη Μονή Λαζαριστών Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου

 
Η Θεσσαλονίκη φέτος υποδέχεται ένα σπουδαίο και σπάνιο καλλιτεχνικό γεγονός. Οι εξαιρετικοί Kronos Quartet, ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο, μοναδικό στο είδος του, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου κάνουν στάση στη Μονή Λαζαριστών,
κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το φετινό φεστιβάλ και
επαναφέροντας στο προσκήνιο καλλιτέχνες του κλασικού ρεπερτορίου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Kronos Quartet στη Μονή Λαζαριστών Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου

Οι νέοι αντιδήμαρχοι Παύλου Μελά

 
Ο δήμαρχος Π.Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης ανακοίνωσε τους συμβούλους που θα τοποθετήσει στις θέσεις των αντιδημάρχων και των εντεταλμένων συμβούλων. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οι νέοι αντιδήμαρχοι Παύλου Μελά

Στο δήμο το στρατόπεδο Παύλου Μελά

 
Προίκα 289 στρ. στο νέο δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη αφήνει ο απερχόμενος δήμαρχος Διαμαντής Παπαδόπουλος. Η παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στον ομώνυμο δήμο αναμένεται να είναι ένα από τα δώρα του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων των Δυτικών Συνοικιών μετά και τις έντονες πιέσεις τα τελευταία χρόνια του απερχόμενου δημάρχου Παύλου Μελά Διαμαντή Παπαδόπουλου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο δήμο το στρατόπεδο Παύλου Μελά